Back to top
Share

Verzend en leveringsbeleid

Wat is de verzendtijd van mijn bestelling?

De verzendtijd bedraagt maximaal 5 werkdagen na het ontvangen van je betaling. Als de verzendtijd langer duurt, ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mailadres.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van je bestelling. In je winkelmand kun je zien hoeveel de verzendkosten van je bestelling zijn.

Kan ik mijn bestelling naar een ander adres dan mijn factuuradres laten verzenden?

Ja, dat kan. Tijdens het bestellen heb je de optie om een ander verzendadres, afwijkend van het factuuradres, op te geven.

Kan ik mijn artikel(en) retour sturen?

Ja, dat kan. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail naar [email protected]. Geef in je e-mail aan wat je naam en bestelnummer is. Je ontvangt een retourformulier. Vul het retourformulier in en stuur je artikel(en) in originele staat naar onze postbus (zie boven). Als het artikel nog in goede staat is, ontvang je binnen 5 werkdagen een vervangend artikel of je geld terug.

Krijg ik de verzendkosten vergoed als ik artikelen retourneer?

Je krijgt de verzendkosten vergoed als je de volledige bestelling, dus alle artikelen, retourneert. Als je een deel van je bestelling retourneert, krijg je de verzendkosten niet vergoed.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja, wij verzenden ook naar het buitenland.